Substráty
Nejprodávanější
Výpis produktů

Hlíva citronová je ideální do polévek nebo jen tak na gril, zaujme vás svou sytě žlutou barvou,

Na první pohled zaujme svým mohutným tvarem a masitou strukturou. Má jemně oříškovou chuť, skvěle drží tvar a po tepelné úpravě připomíná maso. Ideální na gril, pánev i do...

Zaujme svou sytě růžovou barvou a jemnou vůní. Má křehkou dužninu a po usmažení chutná jako slanina – lehká, ale návyková! Ideální na pánev, do omáček i na gril, skvěle se...

Čerstvá, křehká a pevná zároveň, s jemně nasládlou vůní a plnou houbovou chutí. Skvělá na pánev, do omáček i na gril, výborně nasaje chuť koření a nepustí vodu. Klasika, která v...

Zaujme svým nezaměnitelným vzhledem připomínajícím lví hřívu a jemnou chutí. Má pevnou, vláčnou strukturu a snadno do sebe nasaje koření nebo marinádu. Nejčastěji se připravuje...

Známá také pod italským názvem Pioppino, oblíbená houba středomořské kuchyně. Chuťově je nejblíže našim klasickým lesním houbám, má výraznou vůni a pevnou strukturu, kterou si...

Charakteristická svým bohatě rozvětveným, lupenitým tvarem, který připomíná vějíř hub. Ceněná pro své posilující účinky na imunitu, metabolismus a vitalitu. V kuchyni vyniká...